dinsdag 13 november 2018

OnStage...


Dat is lang geleden..maar ik ben er nog hoor. Mijn tijd is erg beperkt de laatste tijd, mijn man ligt nog steeds in het ziekenhuis (maar het einde komt in zicht! Yoehoe!) dus mijn aandacht gaat vooral naar hem. Daarnaast gaat het werk en ook het huishouden gewoon door, dus Stampin' Up! kwam op een lager pitje. Ik maakte wel leuke kaartjes, die ik vervolgens weer mee nam naar het ziekenhuis. Bijna elke dag nam ik er eentje mee, zijn kamer werd er steeds gezelliger op! Als je mijn facebook en instagram volgt heb je af en toe zo'n kaartje langs zien komen.


Afgelopen zaterdag ging ik met mijn lieve vriendin Leoni naar OnStage in Utrecht. Het halfjaarlijks evenement voor demonstratrices. We krijgen de nieuwe catalogus, we zien een aantal nieuwe producten, mogen zelf wat knutselen, krijgen business tips en vooral het ontmoeten van andere demonstratrices. Het is elke keer weer een feestje!

Traditie -je weet het inmiddels misschien al- in het swappen. Je ruilt jouw zelfgemaakte kaart of andere creatie met andere demonstratrices zodat je weer nieuwe inspiratie opdoet.
Ik had gelukkig ook nog wat tijd gevonden om een aantal kaartjes te maken. 
Dit was mijn Swap kaart:


In mijn favoriete kleurencombinatie en met mijn favoriete stempelset Varied Vases.

Zo leuk om je kaarten te ruilen met anderen, je ontmoet weer nieuwe mensen en je ontvangt leuke ideetjes! Echt geweldig, kijk maar eens wat ik heb ontvangen:


Heerlijk zo'n dag! Helemaal weer vol inspiratie!
1 opmerking:

  1. Wat een leuk verslag heb je geschreven. Wat hadden we een heerlijke dag samen. En wie weet volgend jaar in Duitsland!

    BeantwoordenVerwijderen