vrijdag 1 december 2017

Eindejaars uitverkoop


Vanaf vandaag tot en met 2 januari 2018 is het weer Eindejaars uitverkoop, veel producten uit de najaars-/kerst catalogus zullen niet meer terugkomen en worden met korting verkocht. Ook een aantal andere artikelen zullen deze maand in de aanbieding zijn. Let wel, voor al deze artikelen geldt: op = op!

Bekijk de gehele lijst met aanbiedingen {klik hier}, wil je graag de plaatjes erbij zien, klik dan door  naar mijn webshop. {hier} voor de artikelen die niet meer zullen terugkeren, { hier} voor de overige aanbiedingen. Zodra iets uitverkocht is zal het uit de lijst en uit de webshop worden gehaald.

Je mag uiteraard zelf via mijn webshop bestellen (dan heb je een credit card nodig om af te rekenen) of je stuurt mij een mailtje. Maandag 4 december doe ik nog een verzamelbestelling en betaal je geen verzendkosten, daarna betaal je de verzendkosten vanuit Stampin' Up! en wordt het rechtstreeks bij jou bezorgd.

Twijfelde jij bijvoorbeeld nog over de Nederlandse stempelset "December Labels"? dan is dit je kans, hij is nu in de aanbieding: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten