zondag 7 mei 2017

Scrap Sunday - Love to create..

 
Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).
 
Gisteren was het National Scrapbooking Day (heb je de inspirerende bloghop gezien van mij en mijn collega's? - zie mijn vorige bericht!) en wat is het heerlijk om dan ook gewoon lekker de hele dag te kunnen scrappen. Genieten!
 
Aangestoken door mijn scrapzusje Veronique heb ik lekker gekledderd met inkt. Je doet wat inkt op een stukje plastic (bijv. een verpakkingszakje), spuit daaroverheen wat water en dan dep je dat op je papier. Je krijgt dan hele leuke en verrassende achtergronden. Ik heb hier gewerkt met rood en roze, ik hou wel van deze combinatie. De bloemen zijn deels op het papier gestempeld en deels op een restje papier en die heb ik dan weer uitgeknipt. Een foto van mezelf erbij, een leuke compositie maken van de bloemen en voila, weer een leuke layout!
Wat is scrappen toch leuk!!

 

 
Wil jij ook een keer komen scrappen, alleen of met vriendinnen? Stuur me gerust een berichtje dan maken we een afspraak!
 
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!
 
Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk – www.mrsbrightside.nl
Do Bergen - http://www.dospiration.nl
Sandra Korten - http://www.sandrakorten.com
Nina Janssen - http://www.destempelolifant.nl
Monique De Kok – De Brabander - http://bloem-monique.blogspot.nl
Ilse Van Vliet - http://ilsevvliet.blogspot.nl
Diana Besemer – Van Der Vlies - http://www.dianabesemer.blogspot.nl
Ine Van Den Eijnden - http://Madebyinepie.wordpress.com
Leoni Geertsema - http://leonibg.blogspot.nl
Daniƫlle Bras https://creatievedoos.blogspot.nl
Veronique Muller - https://makedowithveer.com/ 
Caroline van der Straaten - https://carooskaartjes.blogspot.nl/


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten