zaterdag 4 maart 2017

Lentekriebels - Bloghop Creatieve Harten
Vandaag is er weer een nieuwe bloghop!
Samen met een aantal collega's van de Creatieve Harten laten we vandaag weer prachtige creaties zien. Helemaal leuk is het dat we deze keer 3 gastdesigners hebben uit Engeland.
Deze maand hopen wij jou te inspireren met het thema "Lentekriebels". Al onze projecten zijn gemaakt met de prachtige producten van Stampin' Up!
Geniet van onze lentekriebels!

Welcome to our monthly Creatieve Harten blog hop! We're happy that you're visiting our blogs. This month, we hope to inspire you with our theme: "Lente Kriebels" (= Spring Jitters). All our projects, made with the wonderful projects of Stampin' Up!, are focused on Spring and everything that associates with that.


Als ik aan lente denk, denk ik aan geel, nieuwe plantjes, aan pasen en eitjes. Met deze gedachte ging ik dan ook aan de slag.
Mijn idee was om een leuke decoratie te maken voor in huis. Geïnspireerd door een soortgelijke creatie die ik had gezien in de Stampin Succes (een blad wat wij als demonstratrices ontvangen) ging ik aan de slag.  Ik gebruikte de mini egg cartons, vulde de vakjes met wat tillandsia, maakt een leuk plantje van papier met de Succulent dies, vulde een half ei (wie wat bewaard heeft wat) met een lief blauw druifje. Ik stempelde gezellig een achtergrondje, een leuke banner en een kip en versierde het geheel. Een bloemensteker met een gezellige staart van sequins gaf aan dit alles nog wat extra kleur, net als de paaseitjes in perfect bijpassende kleuren.

Ik ben er blij mee, wat vinden jullie ervan?


Wil jij deze leuke creatie ook maken?
Vrijdagavond 17 april en/of zaterdagmiddag 18 april geef ik een workshop waarin we deze decoratie gaan maken. Stuur me een berichtje wanneer jij wilt komen.

Onderaan dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Wil jij iets betellen? Stuur me een berichtje of klik op de afbeeldingen zodat je in mijn webshop komt.


Hopelijk heb ik je kunnen inspireren. Ik zou het heel leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
Klik op de "volgende" knop om door te hoppen naar de andere deelnemers, ook zij zullen je inspireren!

I hope I have inspired you with my project and I would love it if you could leave a comment.
You must be very curious now to see the projects of the other participants! Just click on the 'Volgende' (=Next) button to hop-a-long and see the creations of my fellow Stampin' Up! demonstrators. Have fun!

Het volgende blog is van Esther, veel plezier!


http://mystampinworldnl.blogspot.com/2017/03/creatieve-harten-bloghop.html

Monique de Kok      hier ben je nu!Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten