zaterdag 3 december 2016

Cadeau's - Creatieve Harten Bloghop

Wat leuk dat je (weer) langskomt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten!
 
Jullie kunnen genieten van prachtige projecten die alles te maken hebben met het thema “Cadeaus. Laat je inspireren door deze projecten die vele variaties van creativiteit laten zien. Het is toch té leuk om iets creatief te verpakken of een creatief cadeautje te geven

Wij hopen dat je vandaag veel ideetjes opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment zijn.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer.

Komende week ga ik weer met een aantal vriendinnen uit eten, dat doen we regelmatig en zo rond de kerstdagen vind ik het leuk om dan een klein cadeautjes mee te nemen.
Deze keer heb ik kleine tasjes gemaakt met het Gift Bag Punchboard.
Op een snelle manier heb je iets leuks gemaakt. Ik doe er dit jaar een zakje met kerstchocolaatjes in, daar kan ik toch wel mee aankomen?
 
 
 
Dit doosje heb je vast al eerder op mijn blog, instagram of facebook voorbij zien komen, het was één van de projecten die kon worden gemaakt tijdens ons kerstbuffet.
Ik vind hem zelf ook erg leuk dus heb er zelf ook alvast een paar gemaakt, klaar om straks een kleinigheidje in te doen en aan iemand cadeau te geven.

 
Hopelijk heb ik je kunnen inspireren en ga jij ook aan de slag om kleine cadeautjes te maken. Hieronder zie je het overzicht van de materialen die ik heb gebruikt.
  
 
Product List
Product List
 Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.

SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

 Het volgende blog is van Henrieke

http://flowersbynight.blogspot.com/2016/12/creatieve-bloghop-cadeaus.html

http://www.dospiration.nl/stampinup-cadeaus-bloghop-creatieve-harten/
 
Monique de Kok   Hier ben je nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten