vrijdag 28 oktober 2016

Long time....

Lang geleden dat ik een berichtje plaatste hier op mijn blog. Ik zit niet stil hoor, in tegendeel..ik ben heel druk bezig met het voorbereiden van een aantal hele leuke workshops.
 
 
De belangrijkste is wel de workshop op zaterdag 19 november a.s. in wijkcentrum Bokkefort in Den Haag (houtwijk).  Samen met Leoni organiseer ik deze workshop. Het belooft echt een erg leuke avond te  worden.
 
 
 
Wij hebben een heel breed buffet samengesteld met diverse kerstcreaties, denk aan cadeaudoosjes in verschillende maten en vormen, cadeaulabels en kaarten in verschillende stijlen. Er is voor elk wat wils, van eenvoudig tot iets moeilijker, van klassiek tot modern.
 
We werken deze avond met een puntensysteem. Je ontvangt bij binnenkomst 10 punten en deze punten kun je uitgeven aan de diverse projecten. Er zijn projecten van 2, 3 en 4 punten. Zijn je punten op en heb je nog tijd en zin om nog meer te maken, dan kun je voor €2,50 2 punten bijkopen. Voor onze voorraad geldt op is op, dus kies je favoriet als eerste! Zoals gezegd een creatieve avond met veel gezelligheid.
 
Wij zijn heel benieuwd hoe deze avond zal bevallen (voor ons is dit concept ook nieuw) maar wij zijn ervan overtuigd dat onze creaties in de smaak zullen vallen.
 
* Zaterdag 19 november, 19.15 – 22.00 uur
* Entree € 15,- (incl. benodigd materiaal en 1 consumptie) Er is mogelijkheid om extra projecten te maken/aan te schaffen voor € 2,50)
* Wijkcentrum Bokkefort, Dr. H.E. van Gelderlaan 260-262, Den Haag (Houtwijk)

Opgeven graag via email voor 7 november 2016:
Knutselenmetleonibg@gmail.com of moko@kabelfoon.net
 
Heb je nog vragen, schroom niet om één van ons te mailen, we beantwoorden met alle plezier je vragen.
Wil je je aanmelden voor deze avond, wat wij natuurlijk hopen, dan kun je dat via email doen.
Wij hebben er zin in!
Tot de 19e?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten