zaterdag 3 september 2016

Creatieve Harten bloghop "Herfst/Wintercatalogus"
 “Wat leuk dat je (weer) langskomt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten!
Wij hebben voor jullie een heleboel inspiratie met de producten uit de nieuwe herfst/wintercatalogus die is ingegaan.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment zijn.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

 

Ik heb gekozen voor de stempelset Christmas Pines met de bijbehorende dies: Pretty Pines Thinlits Dies. Een hele leuke set weer!

 
Ik ben begonnen met de traditionele kleuren rood en groen voor mijn eerste kerstkaartje van dit jaar.  Zie je dat schattige dennenappeltje aan het lintje? Ook dit schattige bedeltje staat in de nieuwe catalogus.
 

 
Daarna wilde ik ook graag nog wat "alternatieve" kaarten maken met deze set. Ik hou wel van anders dan anders!
 
Eerst een kaart helemaal in wit (met wat zilveren sterren op de achtergrond en wat zilver twine - hoewel dat lastig te zien is op de foto).

 
en toen bedacht ik me dat misschien een kaart in zwart-wit ook wel leuk zou zijn, dus ook nog even uitgeprobeerd. Helaas komt het effect niet zo goed over op deze foto, in het echt zie je diverse details toch beter. Deze kaart vind ik zelf erg goed gelukt!

 
Hopelijk heb ik je kunnen inspireren! Wil je de nieuwe catalogus ontvangen? Stuur me dan een berichtje, tegen vergoeding van de verzendkosten stuur ik hem naar je toe (dit bedrag krijg je weer terug bij je eerstvolgende bestelling)
 
Wil je mee bestellen met mijn volgende verzamelbestelling? Stuur dan je bestelling door uiterlijk 6 september.
Product List


Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!
 
Het volgende blog is van Berdien.

http://bemmeltje123.blogspot.nl/2016/09/bloghop-creatieve-harten-herfstwinter.html
<
http://flowersbynight.blogspot.com/2016/09/creatieve-harten-bloghop.html
 
 
Monique de Kok   -  Hier ben je nu!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten