zaterdag 6 augustus 2016

Creatieve Harten Bloghop - Scrapbooking & Project life


 
“Wat leuk dat je (weer) langskomt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten!

Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Scrapbooking en Project Life”, zodat je lekker veel inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen projecten die je kunt maken. Ditmaal dus heel veel foto’s die ook jij waarschijnlijk wel hebt liggen, dus tijd om deze te gaan gebruiken!

Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment zijn.

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer.
 
Ik heb weer eens lekker gescapt met de producten van Stampin' Up!
De "Good Vibes Project Life Card Collection" heb ik voor deze layout gebruikt. Je hoeft deze kaartjes echt niet alleen in de speciale Pocket Pages te verwerken, je kunt ze ook heel goed verwerken op een scrap pagina.
De zon komt uit de set "Kinda Eclectic"en heb ik met Peekaboo Peach gestempeld.
 
De foto's zijn van de vakantie van Leander, onze oudste zoon.
Hij heeft samen met twee vrienden een fantastisch rondreis gemaakt door Europa, ze hebben een auto gekocht en zijn er mee op stap gegaan. Te gek!
De ouders hielden ze keurig via een groepsapp op de hoogte, regelmatig kregen we weer een foto waar ze zich dan weer bevonden. Superleuk.
Deze foto's heb ik natuurlijk opgeslagen zodat ik er heerlijk mee kan scrappen. Het mintgroene water van Venetie past naar mijn idee perfect bij deze Good Vibes Project Life Collection en de tekst op het kaartje was meer dan toepasselijk voor de jongens! 

 
Wat was ik blij toen ik na de vakantie nog wat foto's kreeg van Leander, daar heb ik nog snel een Project Life pagina bij gemaakt - zo is het weer een mooi geheel. Snel ga ik ook de rest van zijn foto's scrappen. Leuk!
 
(jammer dat het zo lastig fotograferen is met de transparante vakjes, als iemand een goed tip heeft hou ik me aanbevolen!)
 
 
  
Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.

SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

 

Het volgende blog is van Nina - kijk snel wat voor leuks zij weer heeft gemaakt!
 
http://www.destempelolifant.nl/creatieve-harten-bloghop-scrapbook-project-life/

http://www.sandrakorten.com/bloghop-creatieve-harten-scrapbookingproject-life/
 

Monique de Kok   - Hier ben je nu!

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten