woensdag 27 januari 2016

Tea-Cake-Cards

Wat jammer dat de griep ook in huize de Kok is toegeslagen, helaas ben ook ik geveld. Helaas, toch maar even toegeven en naar mijn lichaam luisteren.


Afgelopen zondag organiseerde ik samen met Leoni de workshop Tea-Cake-Cards. Met wat vertraging nog een klein verslag van deze gezellige workshop.

Wat een gezellige middag! 
We hadden heerlijke thee, te lekkere cup cakes, versierd met theekopjes en theepotjes - hoe toepasselijk- een overheerlijke chocolade sinaasappelcake, chocolaatjes, veels te lekker allemaal. Er moest natuurlijk ook worden gewerkt, we maakten een leuk tasje waarin een paar theezakjes en chocolaatjes kunnen en de dames konden naar eigen idee kaarten maken (of namaken aan de hand van onze voorbeelden). Er werd weer hard gewerkt en aan het eind van de middag gingen de dames met prachtige creaties naar huis. Wat een feestje toch altijd weer. De onderstaande foto's spreken voor zich.
 

Wil je ook eens meedoen met zo'n gezellige workshop? Meldt je dan aan, op de workshoppagina hierboven staan alle data vermeld of like mijn facebookpagina, ook dan ben je op de hoogte van alle activiteiten. Ook kunnen we, na overleg, altijd een andere datum prikken, neem contact op voor de mogelijkheden. En we kunnen uiteraard ook iets anders maken dan kaarten, denk aan een scrap layout, een leuk minialbum, een project life pagina of gezellige cadeauverpakkingen. Mogelijkheden genoeg.


2 opmerkingen: