vrijdag 20 november 2015

Have a jolly christmas..

Het wordt de hoogste tijd om mijn kerstkaartjes te gaan maken. Ik maak altijd al mijn kaartjes zelf -ja, je bent een kaartenmaker of niet- dus wil ik de stapel op tijd kunnen opsturen, zal ik toch eens aan de slag moeten.
 
Hier een leuk idee met de Holly Jolly Greetings bundel. De mooie stempel met de sneeuwster, de leuke woordjes en die fantastische stansjes met woorden, ik ben er dol op!
 
Dit kaartje is lekker in traditioneel rood, maar ik ga hem ook nog in andere kleuren maken.
 
 
 

Built for Free Using: My Stampin Blog


2 opmerkingen:

 1. dat ziet er top uit deze kerstkaart een cadeautje om te krijgen. Zal ik je eens vertellen ik heb ze allemaal klaar. In oktober al meestal koop ik ze . maar omdat ik nou ook post krijg van allemaal meiden die ik van het bloggen ken en zij van die hele mooie zelf maken moest ik er nu ook maar aan geloven.
  Fijn weekend Monique
  groetje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kerstkaart . Succes met het maken van nog meer . Gaat vast lukken !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen