dinsdag 21 april 2015

make a wish...

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn.... vandaag is bekend geworden welke stempelsets en andere producten van Stampin' Up niet meer zullen terugkeren in de nieuwe catalogus die op 2 juni zal verschijnen.
 
Heb je nog producten op je wensenlijst, kijk dan even op deze "retired"-lijst, ze zijn nu nog te bestellen en soms met een leuke korting. Wacht niet te lang, de ervaring leert ook dat veel dingen snel uitverkocht zullen zijn.
Je kunt rechtstreeks in mijn webwinkel bestellen (alleen met creditcard), maar ik wil ze ook voor je bestellen. Vanavond plaats ik een bestelling en bij voldoende animo ook donderdag of vrijdag.
Mail me je wensen door, vermeld de omschrijving en de artikelnummers en ik maak het voor je in orde.
 
 
 
en denken jullie nog aan de verloting van deze stempelset:
Ga naar mijn facebook pagina en like deze. Op 1 mei (mijn verjaardag) verloot ik deze set.
Heb je geen facebook maar wil je wel meeloten? Zet dan een berichtje in de opmerkingen, ook dan ding je mee!
 
 
 

Built for Free Using: My Stampin Blog


1 opmerking: