dinsdag 31 december 2013

Happy 2014!!

Alweer de laatste dag van het jaar, wat is het voorbij gevlogen!
 
Een heftig jaar, waarin we afscheid hebben moeten nemen van mijn vader. Nog steeds doet dat zeer en zeker op oudejaarsdag, de dag dat mijn vader altijd stapels oliebollen en appelflappen bakte. Dit jaar heb ik ze gebakken en ik ben trots op mezelf! Ze zijn heerlijk - al zeg ik het zelf! :)
 


 
Laat ik nog een laatste layout zien, ik heb er nog genoeg om te laten zien hoor, maar die komen volgend jaar wel weer. Deze heb ik gemaakt met een foto van vorig jaar, genomen bij de Intratuin. De layout is gemaakt tijdens de supergezellige kerstcrop met de meiden van SBN. (helaas te laat met inzenden voor de challenge bij Cards en Scrap - volgend jaar hoop ik mijn leven te beteren en ga ik vaker meedoen met leuke challenges)
 

 
Rest mij nog iedereen een hele gezellige jaarwisseling toe te wensen en voor iedereen de allerbeste wensen voor 2014!!!
 


3 opmerkingen:

 1. Hoi Monique, jij ook veel plezier en geluk in 2014. Je oliebollen zien er goed uit, mooi dat je dat van je vader overgenomen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke, vrolijke layout. De oliebollen zien er heerlijk uit. Je vader zou trots op je zijn!

  Een gelukkig en creatief nieuwjaar toegewenst! Liefs,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi

  Ik wens jou en gezin ook het aller aller beste toe in 2014. Deze layout is weer top en de oliebollen zien er top uit. Ik weet zeker dat dat een mooi aandenken is aan je vader samen oliebollen bakken. Ik koester deze herinneringen ook zo. mijn pap is al 20 jaar geleden overleden en ik moet je zeggen de scherpe randen zijn eraf maar het gemis blijft. Je kan ze gewoon niet missen.
  veel liefs Thamar

  BeantwoordenVerwijderen