donderdag 11 april 2013

Let's talk...

Als ze kans krijgen hebben de jongens de hele dag hun telefoon in hun hand: twitter, whatsapp en soms nog een "ouderwetse"sms.  Gewoon met elkaar praten is er niet meer bij tegenwoordig lijkt het wel. Toch wel leuk om eens vast te leggen, hoe zou dit zijn over nog eens 10 jaar??

PP+stickers+letters October Afternoon Midway; washitape; glimmermist;stansje Tim Holtz.9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om dit zo vast te leggen! Het is een prachtige layout geworden. Zelf ben ik nog gewoon ouderwets: ik sms altijd:)
  ~Liefs Else-Marie~

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhhh wat herkenbaar, maar we doen er zelf ok aan mee, ik whats app wat af met mijn dochter!!!! Een hele leuke echt van deze tijd lay out!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super idee, hier ook een kind met vastgeplakte telefoon :-) Ben zeer benieuwd hoe dat er in 2023 aan toe gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee!! Dit moet ik ook echt doen! Hartstikke leuke layout, lekker lenteachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave layout Monique !! Erg mooi met die vrolijke kleurtjes. En het onderwerp is ook erg origineel. Ook Celine is helemaal verslaafd aan 'r telefoon. Ongelofelijk wat een hoeveelheid berichtjes die gasten tegenwoordig versturen via whatsapp.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel herkenbaar Monique!
  Ik hoop toch niet dat het over 10 jaar NOG erger is geworden want dan wordt het er volgens mij niet gezelliger op;-)
  Maar je lootje is weer super!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super lootje, Monique. Hartstikke leuk om dit vast te leggen, die telefoons lijken soms inderdaad wel vast geroest aan hun hand. Whahaha, al moet ik zeggen dat ik er zelf ook braaf aan mee doe :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ergernis nummer 1 van mij ik hoop toch zo dat mensen weer gaan communiceren in plaats van appen twitteren en wat er allemaal nog meer is.
  Heb je reactie van hem gekregen op je layout?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke LO Monique en inderdaad zó herkenbaar!

  Greetz,
  Maureen.

  BeantwoordenVerwijderen