zaterdag 16 maart 2013

5 dec. decoration

de 100ste dare op het leuke blog Dutch Dares! Een felicitatie waard!
en een goede reden om weer mee te doen. Je mag uit de reeks van 100 dares deze keer zelf een leuke uitzoeken. Ik koos voor Dare 28: sinterklaas. Ik had nog twee foto's liggen van de decoratie die ik op tafel had staan in de sinterklaastijd. Jaren terug kocht ik een superleuke chocolademelk kan met bekers met sinterklaasthema. Elk jaar zet ik deze neer en gebruiken we het natuurlijk ook, dit jaar heb ik de kan als vaas gebruikt en er met wat snoepgoed een leuk tafelstuk van gemaakt. 

PP+embellishments Cosmo Cricket.


 

11 opmerkingen:

 1. Super leuk lootje, en ja zo kun je de decoratie ook gebruiken natuurlijk leuk idee !!!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee om dit zo als decoratie te gebruiken ! En je hebt er een prachtige layout van gemaakt ! Origineel onderwerp om te scrappen.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig sinterklaas tafereel en de pagina vind ik helemaal te gek!

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg deze layout!!!!!
  Ik moet ook nog een dare uitkiezen, maar ik dacht te lezen dat hij nog niet op de blog mocht staan.
  In ieder geval heb ik de speurtocht van DD meegaan en de kaartsketch gemaakt die je elders op mijn blog terug vind.

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjee, Sinterklaas in Maart, da's weer eens wat anders! Je LO is super geworden!
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow super prachtig veel te zien op

  kom je bij mij ook even kijken zou ik leuk vinden ?
  groetjes carla
  http://carliesscraplife.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend mooi gemaakt! Ik moet bekennen dat ik volgens mij nog nooit een Sinterklaas layout heb gemaakt...hihi. Misschien is wat foto's maken gedurende die tijd. Jouw foto is wel super leuk voor later ook....home decoratie uit het jaar 2012...hihi...over 30 jaar is het ouderwets! ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is toch leuk dat je uit alle 99 Dutch Dares mag kiezen: het is bijna Pasen maar er komt zomaar een prachtige Sinterklaas layout voorbij! Leuk dat je hebt meegedaan Monique!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je mee gedaan hebt met de 100e Dutch dare. Geweldige layout. En geeft me gelijk een idee voor mijn sinterklaasfoto's die maar blijven liggen omdat ik nooit geschikt papier bij kan vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je meedoet en wat een mooie layout! Vind zo'n decoratie-thema-stuk helemaal te gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Monique, ik vind je layout geweldig!! Gaaf onderwerp en zo mooi uitgewerkt, vind je foto's echt super mooi! Leuk dat je meedoet met de 100e Dutch Dares

  BeantwoordenVerwijderen