donderdag 22 november 2012

Brothers

Van Yvonne van Scrapbook Nederland kreeg ik een hele leuke nieuwe papierlijn om wat mee te maken. Het is een lijn van Farm House: Barbershop Market, leuk papier met fijne kleuren. Ik heb er heerlijk mee zitten spelen, papier lekker gedistressed, beinkt en verkreukeld. Past hier goed bij. Ik had nog een fantastische stans van Tim Holtz - de auto, die bij de foto's van mijn jongens perfect past - auto's waren en zijn nog steeds hun grote passie!
Verder nog wat andere stanzen van Tim gebruikt: de gears en de klok, het achtergrond papier bewerkt met een mal van de Crafters Workshop en voila! Weer een leuke layout!


nog een paar detail foto's:



10 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kereltjes, maar die zijn ondertussen al flink gegroeid !
    Het papier dat je koos, vind ik heel mooi en de uitwerking is fantastisch knap gedaan. Mooie kleuren vooral en passende details (Timmy heeft wel leuke dingen, hé.)
    Liefs, Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn dat een schattige foto's en ventjes zeg! Hele mooie combinatie met het Farm House papier ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh wat waren de jongens toen nog klein !! Mooie, stoere layout !! Leuk papier is dit hè.
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. errug leuke lo geworden! lekker veel details en natuurlijk knappe kerels :-)

    groetjes
    anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gaaf papier is dit en wat heb je de layout super gemaakt. Ik vind dit soort geposeerde foto`s altijd lastig (zo netjes) maar door je toevoegingen en rommelig gemaakt papier wordt de foto ook minder netjes, heb je goed gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohhh, wat waren ze toen nog klein! niet te geloven hoe snel dat is gegaan! Gave fotos voor dit papier, past perfect!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi papier en een super gaaf lootje, Monique!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Monique ik heb de stempelset met de sneeuwpop gekocht bij paperpad.nl, maar daar is die uitverkocht hier https://www.scrapbookzolder.nl/stempels/stampers-anonymous-tim-holtz?zenid=327kou5uc6atr4c7oke86r83u0 is die nog wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. superleuk en stoer! de foto komt zo goed tot zijn recht!

    BeantwoordenVerwijderen