zondag 28 oktober 2012

City Trip

Bij Dutch Dares was de uitdaging om minimaal 3 soorten designpapier te gebruiken en glimmermist, dat is me goed gelukt met deze layout.
Twee leuke foto's van Berlijn, diverse embellishments en stansjes, washi tape en letters en voila!

PP+ embellishments October Afternoon, letters Cosmo Cricket; stansjes, washi tape, glimmermist.

en nog een paar details:11 opmerkingen:

 1. Wauw mooi zeg !!!! Berlijn begint al een prachtig boekwerk te worden volgens mij. Leuk om te zien dat je ook glimmermist gebruikt hebt :-)
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique, ben al een tijdje niet meer op je blog geweest, maar je hebt weer een paar prachtige lootjes gemaakt, Berlijn wordt een super album en de foto hieronder van opa met zijn sigaar is heel erg gaaf, zo herkenbaar met de kleedjes op de leuning, super mooi gedaan. en hopelijk tot donderdag, mocht ik jullie niet herkennen please meld je dan ff !!!!! zou het super vinden jullie weer ff te zien. Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzondere LO in een styl die voor mij echt een uitdaging zou zijn. Ben meer van netjes en clean. Maar ik moet zeggen dat ik steeds meer inspiratie voor andere stijlen op toe, dus wie weet, ga ik ook nog eens proberen zo'n kunstwerk te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wow, ik vind 'm super! Ik scrap zelf ook nog soms en dan in deze (free)style. De foto's komen, denk ik, zo goed uit op de kleurige ondergrond omdat er zo weinig kleur in zit, bijna zwart-wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave Layout, leuke style heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi is hij Monique en mooie foto's ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je mee doet met de Dutch Dares uitdaging. Wat een geweldig eindresultaat zeg. Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeeeel gaaf Monique! Wat een goed idee om die Berlijn fotos z/w af te drukken, past perfect bij de sfeer van je layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wowww...ik vind je lo echt heel erg mooi, alles klopt gewoon!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooie lo. Zie weer heel veel bekende plekken. leuk om te zien.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen