zondag 26 augustus 2012

Bowling

Ik heb weinig gescrapt de afgelopen weken, het was natuurlijk heerlijk weer, ik heb behoorlijk wat extra gewerkt ivm vakantie van mijn collega's en dan zijn we ook nog de buitenboel aan het verven....druk,druk,druk!!!
Gelukkig heb ik nog een paar layouts op de computer staan die ik nog niet heb laten zien:

Hier een layout van een middagje bowlen met mijn ouders. Een bowlingbaan is natuurlijk waardeloos fotograferen, maar ach zo klein afgedrukt gaat het redelijk en het gaat voornamelijk om de herinnering aan deze leuke middag!

PP + embellishments Echo Park Note to Self.
6 opmerkingen:

 1. Prachtig gedaan! Een erg leuke herinnering aan zo'n fijne middag samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke lo, Monique! Helemaal leuk zoals je de kleine fotootjes verwerkt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg leuk! ik hou van layouts met veel fotoos! vind ik zelf nl een stuk moeilijker dan een lo met 1 of 2 fotoos ;-)

  groetjes tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem erg leuk! Dat papier van EP doet het ook heel leuk bij de foto's. Ik vind dat viewmasterrondje heel gaaf!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige lo, leuk om zoveel foto's te verwerken en het vieuwmasterrondje is erg gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke LO! En zo lekker veel foto's gebruikt, maar toch niet te druk! Dat vind ik altijd een beetje lastig.

  BeantwoordenVerwijderen