zondag 15 april 2012

Music was my first love

Weer oude foto's, hier ben ik 11 jaar oud en speel dwarsfluit op het 40 jarig huwelijksfeest van mijn opa en oma. Mijn moeder houdt de microfoon vast, op de grond zitten mijn zusje (met de rode broek) en een paar nichtjes en neefjes. Lief hè, de dwarsfluit heb ik nog steeds, zal hem toch weer eens opzoeken, kijken of ik het nog kan! :)

PP + stickers LilyBee Design Head over Heels; letters American Crafts; bloem, twine, doilies.

en een paar detailfoto's:


11 opmerkingen:

 1. Ik wilde al vragen of je nog fluit? Daar gaf je in je bericht al antwoord op. Mooie LO. Het maken van LO's vind ik heel knap.
  Trouwens interessant, dat gekleurde broeken inmiddels weer in het modebeeld terug te zien zijn. Ik had vroeger op de middelbare school ook een rode, toch zul je me daar nu niet meer in zien lopen...
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie layout Monique !! Ik weet nog dat je daar op de vorige marathon mee bezig was. Prachtige kleuren en de muziek-noten achtergrond is natuurlijk helemaal toepasselijk.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh wat leuk die oude foto's, als ik ze ga terug kijken en denk wat voor kleding we toen hadden en hoe we onze haren hadden zitten!!!!!
  maar je lootje want daar kwam ik voor, wat leuk de muzieknoten heel passend verder lekker rustig
  heel mooi
  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke, vrolijke layout zeg, past prima bij de sfeer van de foto's haha... Dat vlaggenlijntje vind ik ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn altijd bijzondere herinneringen vind ik. Je hebt er een leuke fleurige LO van gemaakt!
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke vrolijke frisse lay out, en dwarsfluit, jaa, die moet je toch wcht weer eens uit de kast halen. Zo'n mooi instument.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, wat leuk zo'n lootje met een dierbare herinnering! Leuk gedaan, Monique!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige lo, ik vindde vlaggetjes erg leuk. Een mooie herinnering voor later.
  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super lo weer .Vind het altijd knap hoe je alles verzameld heb en een indeling van het geheel maakt.Ik krijg dat op een lo nooit voor elkaar,moet echt mijn inspiratie bij andere blogs vandaan halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh deze is ook erg leuk!!
  En wat staat het papier er leuk bij. Elsie toch?
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen