dinsdag 1 februari 2011

3 layouts

Wat begon met een flinke verkoudheid eindigde met een behoorlijke keelontsteking waarvoor ik een ABkuur kreeg, gisteren had ik eindelijk het gevoel dat ik er weer een beetje doorheen was. De keelpijn is over en het ergste hoesten gelukkig ook, maar nu werd ik vanmorgen weer wakker met ontstoken ogen, het houdt nog niet echt op dus. Gelukkig krijg ik wel weer een beetje zin om wat te gaan doen, want mijn scraptafel is ruim een week onaangeroerd gebleven.
Op de computer stonden nog een paar layouts die ik vorig jaar al had gemaakt maar nog niet had laten zien, nu de perfecte gelegenheid dus. Foto's nog van de zomervakantie, ohh, ik krijg alweer zin!!PP + embellishments Making Memories Great Escape + Panorama; journaling sprout Jillibean Soup.


CS Bazzill; PP Basic Grey; letters Jillibean Soup + Making Memories; tickets Maya Road.


PP Basic Grey Basics + Making Memories; tickets Maya Road; vlinders Making Memories; letters: vilt American Crafts.
Posted by Picasa

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke Lo'tjes heb je gemaakt!

  Liefs Wilja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met de 'trein' even bij je langsgekomen ;-). Getsie wat zit je in de lappenmand. Gauw opknappen, dan kan je ons weer verblijden met leuke layouts. Deze zijn ook weer heel erg leuk. Altijd fijn om zo de vakantie nog een keer te beleven.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke layouts heb je weer laten zien! Ik vind vooral de bovenste prachtig, de foto's springen daar gewoon echt uit! Heel erg leuk hoor!
  Enne..... beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke layouts! Vooral de middelste vind ik erg mooi. En die tickets erbij zijn ook gaaf! Fijn dat je je weer wat beter voelt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke vakantie lo'tjes! Die tweede vind ik vooral erg mooi!

  Balen joh, dat je zo in de lappenmand zit! Dat hoesten is zo vermoeiend! Sterkte en ik hoop dat je snel opknapt!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Monique, tijdje geleden weer. Veel beterschap in ieder geval. Mooie LO's heb je gemaakt. Nu de zomer nog...
  Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Joh wat vervelend dat je keelontsteking hebt gehad. Daar ben je altijd zo ziek van!
  Ik vind je zomerlootjes stuk voor stuk prachtig.
  Kan niet wachten op de zomer ;-)
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh Monique, dat gaat dus allemaal niet zo lekker ! Ik hoop dat je snel weer opknapt ! De layouts zijn prachtig ! Hoe heb je zolang kunnen wachten om ze ons te laten zien !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig gemaakt! Ik hoop zelf ook zo een site te maken.
  Waarmee heb je dit gemaakt?
  Ik heb bloem-monique.blogspot.com gevonden via startpagina

  Groetjes,
  Debby uit Haarlem

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooie lo's. En ik hoop dat je al weer een beetje bent opgeknapt.

  groetjes heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje wat ben je aan het kwakkelen zeg! Beterschap! Je layouts zijn overigens weer schitterend!

  Groetjes van Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Balen dat je je zo rot voelde! Je hoort het echt overal! wel fijn dat het nu weer wat beter gaat. Je layouts zijn in ieder geval allemaal hartstikke leuk!! en ja, ik heb ook weer zo'n zin in de vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen