woensdag 8 december 2010

December Daily

Na veel enthousiaste verhalen en voorbeelden ben ik toch ook begonnen aan een December Daily. Mijn album is 6x6 inch, ik maak een redelijk eenvoudig album met als basis kraft aangevuld met restjes kerstpapier (jaja, dat ruimt ook nog lekker op!). De kaft heb ik gemaakt met het papier van The Girls' Paperie. Helaas vergeet ik nog vaak om een "gewone" dagelijkse foto te maken, maar ach een krantenartikel of gewoon alleen tekst voldoen ook! Ik weet nog niet hoe ik het album ga inbinden, denk met de BinditAll, maar dat doe ik pas als alles klaar is. Heb de kaft en de eerste 5 pagina' s op de foto gezet alvast, de rest volgt. Ik zie dat ik de nietjes nog moet doen in de tickets en dat ik de lintjes in de tag op kaft nog ben vergeten :)


Posted by Picasa

16 opmerkingen:

 1. leuk dat je ook een december daily aan het maken bent! Ik vind het er erg leuk uitzien en inderdaad..... iedere dag een foto maken is heus niet nodig. Juist dingen als een krantenartikel of alleen journaling maken het boek een leuke herinnering voor later!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk! Prachtige voorkant, leuke foto's en wat heb jij een opvallend mooi handschrift :)
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super Monique! Ziet er ontzettend leuk uit. Zal een bijzondere herinnering worden.

  Groetjes,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er super uit !! Leuk idee dat krantenartikel ! En die labeltjes met die nummers vind ik ook helemaal mooi !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat ziet er al heel erg mooi uit, leuke herinnerringen zijn dit
  groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee om daily te maken!
  Ik denk dat ik ook maar eens aan de slag ga met een daily!
  Die van jou is echt heel erg leuk!
  Lieve groetjes,
  brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Monique, wat een prachtige layoutjes heb je al gemaakt, zo leuk om te zien en te lezen!!!!
  Dit wordt een super leuk herinneringsboekje.

  Groetjes,
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk Monique, vooral het idee om krantenknipsels ed te gebruiken. Ik maak ook nooit "gewone" foto's maar zo is het goed te doen. Groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Monique, het ziet er geweldig uit!
  Dit wordt een superboekje.


  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. GAAF!!! Oh dat maakt dat ik ook wil beginnen!!! Ik weet nog steeds niet wanneer maar voor de zekerheid maak ik wel elke dag foto's (nou ja, bijna elke dag :-))
  Echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een mooi boek heb je er van gemaakt.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat goed dat je aan de decemberdaily ben begonnen. Het ziet er heel mooi uit en wat betreft de krantenartikelen,ik vind het persoonlijk erg leuk in een DD

  BeantwoordenVerwijderen