woensdag 3 november 2010

projecten van de demodag bij SBN

Afgelopen zaterdag hadden we een hele gezellige demo-dag bij Scrapbook Nederland. We demonstreerden diverse technieken en gereedschappen. Een van de demo's was van Monique, ze demonstreerde het nieuwe apparaat van Epiphany Crafts, heel leuk om zelf je epoxy embellishments te maken! De make & Take die daarbij hoorde heb ik thuis afgemaakt, ik heb zelf nog wat zwart Cardstock toegevoegd en chipboard letters en met een fotocollage van de reclame karavaan van de Tour de France heb ik weer een leuke layout!
Ik demonstreerde het Scoring Board van Martha Stewart, een super gereedschap om zelf tasjes en doosjes te maken. Volgens mij heb ik veel mensen enthousiast kunnen maken en in ieder geval wat ideetjes gegeven wat je ermee kunt maken.
Een van de voorbeeldjes was dit schattige tasje, een perfect cadeautje! Het voorbeeld heb ik ook ergens gevonden op internet en heb de maten een beetje aangepast naar mijn eigen idee.Iedereen was in de gelegenheid om het scoringboard ook even zelf uit te proberen en mocht zo'n leuke rozet maken, eigenlijk super eenvoudig en een leuke embellishment op je layout, kaart of cadeautje!Posted by Picasa

11 opmerkingen:

 1. een hele mooie layout, heel leuk met dat geel.
  en het tasje wat een lieffie.
  groetjes simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is LEUK geworden Monique!!! Harstikke gaaf dat geel met die foto's, past precies!!!! Je andere projecten zijn ook onwijs leuk...enne, ik ben gisteren toch nog snel zo'n scoring board gaan halen in Voorburg!! heb 'm gelijk gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke, vrolijke layout. En het tasje is helemaal super! Humm, toch wel handig zo'n scoring board... Neeeejh, eerst de apparaten die ik heb staan maar eens vaker gebruiken. (-;

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave LO zeg, mooi met die fotocollage erop. Dat tasje is ook schattig. Is dat ook met dat scoring board gemaakt? Misschien moét ik dat dan ook eens aanschaffen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, laat maar, ik had niet goed gelezen zie ik nu... Het doosje is dus ook gemaakt met dat board.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg leuke lo met een moeilijke kleur vind ik
  hij is heerlijk zomers

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was gezellig hè zaterdag !!! Je layout is prachtig geworden, knap hoor dat je de gele achtergrond gebruikt hebt :-). Ik ben inmiddels zelf ook bezig met het kado-tasje !
  Tot zaterdag !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geel..... En gewoon leuk geworden :), alles ziet er leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je tour layout erg mooi, ik grijp ook zelden naar geel, maar wat past het goed bij deze layout.
  Het scoringboard van MS is een superding, wat bij mij met grote regelmaat gebruikt wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ontzettend leuk, Monique, ben bang dat ik ook zo'n board wil:)

  Groetjes,
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beetje late reactie geloof ik, want ik moest erg ver scrollen, maar vind hem heel erg leuk zo met de collage!!

  BeantwoordenVerwijderen