zondag 6 juni 2010

Gastdesigner!

Vorige week vroeg Margriet mij of ik een voorbeeldkaartje wilde maken met haar allernieuwste vakantiestempels. Uiteraard wilde ik dat wel! Ik ben enthousiast aan de slag gegaan met de vakantiestempels, had gelijk een aantal ideetjes en heb onderstaande kaarten gemaakt. Gelukkig was Margriet helemaal blij met de voorbeelden, kijk maar eens op haar blog, dan zie je gelijk de prachtige kaarten die twee andere dames hebben gemaakt en daar lees je ook hoe je deze leuke stempels kunt bestellen.


Margriet, ik vond het heel erg leuk om te doen, bedankt voor de uitdaging!

Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaartjes. Ik had het vanmiddag al gezien op het blog van Margriet. Heel erg leuk. Ik gebruik ze nog veels te weinig, maar de stempels van Margriet zijn geweldig leuk.

  Grtjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb bij Berdien ook al gekeken en ik vind jouw voorbeeldjes met Margriets leuke en zeer bruikbare stempels ook helemaal geweldig!

  Leuk om te doen en haar zo te kunnen promoten.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Monique, jij heel erg bedankt voor het meedoen! De kaartjes zijn super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique, dank voor je berichtje op mijn blog, jouw kaartjes zijn ook super geworden, ik vond het erg leuk om te doen! Groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé Monique, wat leuk toen ik jou ook voorbij zag komen !!! Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt ! En nog wel vier !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb jij 4 Super leuke kaartjes gemaakt voor margriet, geweldig!

  Groetjes Marie-claire

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi

  superrr leuke kaartjes!!!

  leuke stempels!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen