maandag 12 april 2010

2 layouts

Afgelopen zaterdag was het weer de cropmarathon bij Scrapbook Nederland, heel gezellig van 10 tot 10 uur scrappen, kletsen, lachen, eten en shoppen! Een heerlijke dag en ik heb ook nog best wel wat gedaan! Hier alvast twee van de layouts die ik heb gemaakt:CS Bazzill Kraft; PP Girls Paperie; letters: American Crafts.


CS Bazzill Kraft; PP + chipboard embellishments American Crafts Abode; journaling sprout Jillibean Soup; chipboard embellishment Maya Road; stempels Hero Arts + American Crafts.

Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Ik ken ze allebei van SBN. En wat zijn ze toch gaaf, Monique!!

  Ik vind die foto's van je mannen en van het beslaglikkende kind ook zo super!!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allebei weer erg leuk. En de foto van je zoon is een hele mooie close-up! Groetjes, Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was zeker erg gezellig !!! En ook ik heb nog redelijk wat gedaan ! Jouw layouts zijn super geworden !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen