vrijdag 12 maart 2010

'n roos voor valentijn

Dit vind ik nou zo leuk aan scrappen: de leuke dingen vastleggen die gebeuren in ons leven, die leuke kleine dingen die je anders misschien zo zou vergeten, maar die door het scrappen worden bewaard voor altijd!
Neem nou dit verhaal: Het is 13 februari, Roos en Anne logeren bij ons. De jongens zijn gek van de meisjes! 's Middags liggen Roos en Leander samen op een kleed op de grond, ze hebben de grootste lol! Roos lacht wat af en Leander is helemaal weg van haar! Hij zucht en zegt: "Ik zou wel een Roos willen voor valentijn!" Zo lief toch, een verhaal om nooit meer te vergeten!PP + chipboard + button + puffy letters American Crafts Dear Lizzy; journaling hart?; borduurgaren en hele oude rubons.

Bedankt weer voor je bezoek!
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Inderdaad een geweldig verhaal achter deze prachtige layout !!! Ook voor Leander later erg waardevol !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig verhaal en de foto's zijn zo leuk. Zo'n lange jongen naast zo'n klein meisje. Wat een lol zullen zij samen nog gaan beleven.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo denk ik er ook over Monique. Dit zijn juist de leuke verhalen voor later! Die moeten gewoon voor altijd vastgelegd worden.

  Ik heb overigens, geïnspireerd door jouw 'vakantiekaartlayout', nog een layout gemaakt Ik vind jouw scrapstijl namelijk ook erg leuk! Kom je even kijken op mijn blog?

  Groetjes en fijne zondag nog,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig verhaal en een idem lootje. Wat zal dit later leuk zijn voor Leander zo lief!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja helemaal mee eens, ontzettend leuk om dit soort momenten vast te leggen! leuke layout weer!!

  BeantwoordenVerwijderen