zaterdag 6 februari 2010

Family and love

Tijdens de cropmarathon bij SBN twee weken geleden heb ik onder andere deze layout gemaakt, ik had ergens op het WWweb zo'n soort LO gezien en hem min of meer gelift. Deze foto maakten we met de kerst, we houden dan traditioneel een kleine fotoshoot in de huiskamer, altijd goed voor een uurtje lol en wat leuke foto's!


CS Bazzill; PP Bella Boulevard Honey I a home; Glimmermist + Colorwash; Perlen pen zwart.


Deze layout maakte ik gisteravond tijdens de maandelijkse vrijdagavondcrop bij SBN, gebaseerd op challenge 24 waaarbij je je moest laten inspireren door een advertentie.
Ik heb als inspiratiebron gekozen voor de schets van de advertentie, de zoete kleuren, de ballonnen en de sierlijke letters.CS Bazzill; PP + letters Making Memories Love Struck.

Dit was de advertentie:

Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. Prachtige lootjes Monique zeker die van die advertentie ik vind dat best moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat scrap jij gaaf!
  ik ga je blog volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke layouts weer! Vooral die 1e vind ik erg mooi; vrolijke kleuren, leuke layout. (Heb het papier ook nog liggen.) Goed idee zeg zo'n jaarlijkse fotoshoot. Dat ga ik onthouden. Misschien kunnen wij hem met pasen invoeren. (-:

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ook weg van jouw gezins layout! Mooi, die kleurtjes en bloemen. Inderdaad een leuk idee om elk jaar een fotoshoot te houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt weer erg leuke layouts gemaakt. Vooral die van het gezin, heel erg leuk gedaan. Het papier is ook wel heel erg leuk.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave lay-outs, Monique. Ik vind vooral de lay-out van je gezin erg leuk!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk allebei Monique, wat sta je overal stralend op!

  BeantwoordenVerwijderen