zaterdag 13 juni 2009

hiep hoera voor Tijmen

Vandaag is onze Tijmen alweer 11 jaar geworden! Waar blijft de tijd!!!

Deze LO maakte ik een paar weken geleden, met het lekker drukke papier van Basic Grey Lime Rickey, past wel bij hem, Tijmen kan af en toe ook zo lekker druk zijn! :)


PP + stickers Basic Grey Lime Rickey; paperfrills Doodlebug.Vanmorgen hebben we hem verrast met een felbegeerde zitzak, zo'n lekker felle groene, bijna even groot als hijzelf!
en op de valreep maakte ik vrijdagochtend nog een foto van zijn schooltractatie, cupcakes met een leuke en lekkere groene toef!!en verder is het maar een rare dag, want Tijmen had vandaag een kampeerfeest van 2 klasgenootjes, dus is en slaapt ook helemaal niet thuis. Morgenmiddag vieren we zijn verjaardag verder, geeft mij wel de gelegenheid om een leuke taart voor hem te maken. Foto's volgen!


Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Monique, van harte gefeliciteerd met je zoon !!! Wat een geweldige layout zeg !! Heel mooi !! Ik wens je alvast een hele fijne dag toe morgen !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ja, je jongste wordt ook al groot! Wat een gave, drukke LO is het geworden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je grote knul! Wat een gaaf cadeau zeg, dat zou hier ook goed in de smaak zijn gevallen! En die groene traktatie! Leuk!!! Je lo is ook weer erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke, vrolijke layout! Vind dat basic grey ook erg leuk... moet ik toch snel naar de winkel ;)
  Leuke zitzak en lekker cupcakes :)

  BeantwoordenVerwijderen