dinsdag 6 januari 2009

verjaardagsplanner en 2 kaartjes

Op het blog van Nicole Heady las ik het idee om een planner te maken voor je verjaardagskaartjes. Ik vond dat wel een leuk en praktisch idee en heb dus naar haar idee een kalender gemaakt. Ik heb de kalenderpagina's van haar site gedownload, op cardstock geplakt en op de achterkant een grote envelop geplakt - hierin kan ik dan wat kaartjes doen die al klaar zijn voor die maand.
Het geheel ingebonden met de Bind-it-all en klaar is mijn planner. Ondertussen heb ik van dik bruin elastiek nog een band gemaakt, zodat de kaartjes er ook niet uit kunnen vallen. Ik ben wel tevreden over het resultaat.

Ook nog wat kaartjes gemaakt, deze nav de schets op 2S4Y van vorige week, te laat om in te sturen,
maar ik wil hem toch graag laten zien.en nog een lief geboortekaartje voor een klant van Sjaak:


Bedankt weer voor het kijken!


Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Mooie kaartjes Monique en die planner ziet er ook al zo mooi en vooral handig uit!!


    groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaartjes heb je gemaakt !! En die verjaardagsplanner is een geweldig idee !!
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen