vrijdag 21 november 2008

100% boy

Nogmaals een grote foto, ik vind het een erg leuk effect geven.

PP Scenic Route; journaling star ..; stempels Autumn Leaves; ghost stars Heidi Swapp; het hangertje linksboven komt van een kledingstuk.


Posted by Picasa

10 opmerkingen:

 1. Wonderful blog!!- Rally enjoyed my visit- thank you for the lovely photos

  jbENTO
  Anadia-Aveiro-Portugal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke, stoere layout. En weer zo'n leuke foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooo die is gaaf !!!! Zowel de foto als de layout !!!Prachtig !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een stoere knullen heb je toch! Erg leuk lo geworden, zo met die grote foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke stoere en vrolijke foto!Prachtige lo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is ook toevallig!!! Maar het kan natuurlijk ook aan het seizoen liggen ;)
  Gave layouts!!!
  Nog iets heel toevalligs; ik ben de hele avond al bezig met te onderzoeken hoe ik allerlei widgets op mijn blog zou kunnen plaatsen en ik kwam toen ook die vertaalhulp tegen! Dat zou me heel goed uitkomen nu ik sinds mijn vorige post niet meer in het Engels schrijf... en wat zie ik bij jou bovenaan staan???? !!!
  Ik durf er nu niet meer mee te stoeien want het is al laat en foutjes zijn zó gemaakt. Zag net al in mijn html dingen staan die al lang niet meer in beeld zijn op mijn blog ... dus dat klopt ook al niet. Ik moet er maar eens rustig de tijd voor nemen (en hebben...)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie stoere layout! Dit is de 1e keer dat ik op je blog kom, maar ik zet je meteen bij mijn favorieten. Je maakt mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen