woensdag 8 oktober 2008

tijd

Waar blijft de tijd! Zo is er alweer bijna een week om, de tijd vliegt en ik zou zo heel graag veel meer tijd hebben om te scrappen, maar geloof niet dat dat gaat lukken. Nou ja, met kleine beetjes komen we er ook wel, maar ik zou graag....

Deze LO is mijn eerste op het Amerikaanse A4 formaat, erg leuk om te doen. Leuk om af te wisselen.

Ik was in Disneyland erg onder de indruk van alle doorgevoerde details, werkelijk alles is op elkaar afgestemd. Zelfs de vuilnisbakken! Ik kon het dan ook niet laten om er foto's van te maken en uiteindelijk deze LO.

PP Bazzill + Making Memories + Creative Cafe; thickers American Crafts; stempels Autumn Leaves; versamark inkt + clear embossing powder; rubons Doodlebug; knoopjes.


1 opmerking:

  1. Wat een leuke, originele layout heb je weer gemaakt Monique :)Zou zo weer terug willen naar Disney!
    Ik vraag me ook steeds af waar de tijd blijft! Schreef er ook net op mijn blog ;)

    BeantwoordenVerwijderen