donderdag 25 september 2008

vakantie layout

Ik kreeg een vraag over de maten van het vakantie album wat ik heb gemaakt: de kaften zijn 11 x 16 cm en de pagina's 10 x 15 cm - wat dus betekent dat de meeste foto's zo in het album kunnen, dat scheelt heel veel snijwerk.De fotocollage die ik had gemaakt van onze vakantiefoto's - een paar berichtjes hieronder- heb ik uitgeprint en op een LO gebruikt. Dat geeft een leuk effect, al zeg ik het zelf, en zo heb ik weer een leuke overzichtsLO van onze vakantie.


PP - bloemen - knopen: MM Passport; rubons + letters American Crafts;

3 opmerkingen:

  1. LEUK,LEUK,LEUK,al die foto'tjes en de kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de maten van het vakantie album en ooohh wat een super gave vrolijke vakantie lo is dit!!

    BeantwoordenVerwijderen