woensdag 11 juni 2008

en weer twee...

Deze LO's heb ik ook gemaakt op de scrapmarathon, tenminste: ik ben er daar aan begonnen, thuis heb ik ze afgemaakt:

Deze is lekker roze, vond deze kleur perfect passen bij het lieve roze kasteel van Disney, vind dit zo'n mooie foto ( en echt zelf gemaakt!!) dat ie natuurlijk gescrapt moest worden:


PP + diecuts van Heidi Swapp; journaling page MM; stempels Autumn Leaves.


Deze foto's maakte ik van mijn moederdagcadeautjes: een hele schattige mok van Blond en natuurlijk de op school gemaakte presentjes. Leander had een Sorbo-doekje gepimpt met watervaste inkt (tenminste dat was de bedoeling: het doekje is nu in alle kleuren en de teksten zijn niet meer zo leesbaar: foutje juf!) en Tijmen heeft een leuk fotolijstje gemaakt van wasknijpers waar de juf een foto van de kinderen in heeft gedaan.PP Scenic Route; label: Blond; swirl Maya Road; letters: American Crafts.

3 opmerkingen:

 1. Well for me its better to be more realistic.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs leuke layouts heb je weer gemaakt, en de foto van het kasteel is echt heel erg mooi!! Heerlijk hé die zelf gemaakte kadootjes van de kids (waar blijft de tijd, helaas doen die van mij dat niet meer hahaha)
  Oja de banner op mijn blog heb ik zelf gemaakt maar dat kan jij ook hoor, 2 fotootjes naast elkaat plakken en in je blogkop plaatsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh......wat een schattig kopje heb je gekregen en de zelfgemaakte kadootjes zijn toch het mooist ;) Leuk om daar elk jaar een lo van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen