woensdag 21 mei 2008

nog een paar layouts

Ik heb nog een aantal layouts die ik nog helemaal niet op mijn blog heb gezet. Daar zal ik eerst maar eens verandering in brengen: (Klik op de foto voor een groter beeld!)Deze is gemaakt met het nieuwe papier van Scenic Route, lekkere stoere kleuren. Ik heb hier zelf een journaling page gemaakt, door een voorbeeld van Making Memories over te nemen en met verf een randje te maken, met de cropadile gaatjes erin te stanzen en door met een stempel de lijntje te zetten. Zo heb je een bijpassende journaling page.


Een lieve foto van de jongens, een grappige combinatie van lieve kleurtjes, bloemetjes en wat stoere gestikte randen.


Deze layout moest ik gewoon maken, we zijn zo trots op Leander: op zijn uitslag van de citotoets en op zijn instelling. Mooie herinnering zo!

3 opmerkingen:

 1. Ze zien er weer super uit... Waar haal je toch de tijd vandaan. Maar goed met twee van die kanjers op de foto blijf je natuurlijk aan de gang.

  Die van Mickey is trouwens ook erg leuk; zou bijna zelf in de auto stappen en naar disney rijden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je wist natuurlijk al dat ik ze allemaal ontzettend leuk vind... maar gewoon nog een keertje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige layouts. Vind vooral de layout over de citotoetsuitslag erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen