dinsdag 18 december 2007

favoriete kerstornament...

Birgit vraagt op haar blog om te laten zien wat je favoriete kerstornament is. Ik heb er vele en ook elk jaar wel weer een paar nieuwe: dit jaar bijv. dat schattige rode kransje van belletjes, of die leuke rode sneeuwster. Ik heb mijn favorieten eens in een collage gezet:

Maar mijn allerliefste kerstversiering is toch wel mijn kerstman, dit jaar staat ie met nog een paar kerstmannen en wat scrapwerk in mijn nieuwe kast. Deze kerstman kreeg ik voor onze eerste kerst samen en staat nu dus al 18 jaar te pronken tijdens de kerstdagen. Kijk nou eens naar dat gezicht, daar smelt je toch van! Ik wel in ieder geval! Dit is mijn favoriete kerstversiering!!
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad een mooi kerstornament. Het rendier naast de kerstman vind ik trouwens ook wel erg grappig. En wat leuk dat je ook je kerstscrapwerk in de kast hebt gezet.

  Fijne feestdagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kerstman hoor en ook je collage vind ik erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk die Kerstman, zou ik ook voor smelten.

  BeantwoordenVerwijderen