dinsdag 4 september 2007

onze vakantie

Een kleine impressie van onze vakantie:
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's zeg. Volgens mij hebben jullie een heerlijke vakantie gehad. Dat flesje Orangina doet me denken aan onze vakanties in Frankrijk met m'n ouders (heeeel lang geleden). M'n broer dronk dat altijd.

  Enne....tuurlijk mag je m'n miniboekje in je inspiratie/lift map doen. :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Monique, dat ziet er geweldig uit zeg al die foto's gaan vast een hoop lootjes opleveren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Moniek,
  'k wist niet dat jij ook een weblog hebt, 'k zal vast en zeker vaker een komen kijken. Je maakt altijd erg mooie layouts! Zo vrolijk en zwierig...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,

  leuk dat je op mijn blog was, en ik nu natuurlijk ook weer op die van jou...gezellig hoor! Wel jammer dat je mijn foto's niet in het groot kon zien. Het moet echter wel kunnen want als ik op het plaatje klik vergroot de foto zich....snap het even niet...Mooie LO's maak je trouwens!

  Tot de volgende keer!

  Groetjes Anneli

  BeantwoordenVerwijderen