donderdag 22 maart 2007

heel veel LO's

Voor de laatste nieuwsbriefXL van Scrapbook Nederland heb ik aardig wat gemaakt:


mijn uitwerking van de schets, deze LO heb ik gemaakt voor mijn ouders ter gelegenheid van hun 40jarig huwelijk en staat nu ingelijst te pronken op de kast!
CS + pp + lint KI memories; chipboard Basic Grey; QK granddie Tab + label; knopen; floss.Dit is mijn uitwerking voor de uitdaging: gebruik alleen cardstock en rubons.

CS Bazzill; rubons Heidi Swapp, MM, HOTP.Hier moesten we Maya Road chipboard gebruiken:CS Bazzill; pp Deja Views; Maya Road Flower Petals; lint; QK Vixen.en hier mijn lift van een collega DTer - kijk maar in de nieuwsbrief naar het origineel (en naar de lift van 1 van mijn LO's)

PP Scenic Route; CS Bazzill; flower Bazzil + Prima; MM bling brad.


en als laatste heb ik een verjaardagslinger gemaakt van Mayaroad flowers , beplakt met Basic Grey.

2 opmerkingen: